Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Kungligheter & Kändisar

(Page 1) | 2 | newer

  0 0

  Vilket bröllop det blev när Victorias bästa väninna Caroline Kreuger stod brud i schweiziska Verbier! Tärnan Victoria strålade i kapp med bruden – och på kyrkbacken minglade hennes Daniel Westling världsvant i jackett. I strålande vårsol sa kronprinsessans klasskamrat Caroline Kreuger ja till affärsmannen Jesper Nilsson. Det nygifta paret bor till vardags i London, men [...]

  0 0

  Kronprinsessan Victorias bästis Caroline Nilsson, född Kreuger, är gravid och snart kommer hennes och maken Jespers våning i fashionabla South Kensington att fyllas av bebisgråt och joller.  Caroline står Victorias väldigt nära och är den som delar fika-skvaller och hemligheter med Sveriges blivande drottning. De båda tjejerna har vuxit upp tillsammans, Carolines mamma Agneta är [...]

  0 0

  Kronprinsessan Victoria & Daniel WestlingRosenbladen singlar över kyrkbackarna. Och mitt i bröllopsyran växlar en mycket förälskad kronprinsessa kärleksblickar med sin Daniel Westling. Nu är det äntligen Victorias och Daniels tur! Kärleksparet har chansen att plocka godbitarna ur vännernas bröllopsarrangemang – Victoria och Daniel är ju sista paret ut! [simpleviewer=1,500,600] Av Eva Österlind Foto: Charles Hammarsten, [...]

  0 0

  Prinsessan Madeleine var tärna på bästa väninnan Charlotte Kreuger Cederlunds bröllop förra året och nu är förhoppningen stor att hon även blir gudmor till Charlottes och maken Christoffers nyfödda lille pojke. Vilken underbar julklapp! Prinsessan Madeleines goda vänner Charlotte, 30, och Christoffer Cederlund, 32 fick en son den 3 december. Längtan efter guldklimpen har varit [...]

  0 0

  Bröllopen har varit många och likaså klänningarna för kronprinsessan Victoria, som lyckats samla på sig en hel del under alla bröllop hon varit på genom åren. Mycket snart får hon äntligen bära sin alldeles egna brudklänning på sitt och Daniel Westlings bröllop. Men vad har hon haft för klänningar på olika bröllop genom åren? Vi [...]

  0 0

  Att Café Operas 30-års jubileum blev en guldkantad afton kan man minst sagt säga! De anrika och vackra salongerna var smyckade i skimrande guld från topp till tå och kvällens över 900 gäster var verkligen en unik mix av alltifrån politiker, artister och skådespelare till författare och adel. Precis som det varit under kristallkronorna sedan [...]

  0 0

  Kronprinsessan Victoria var tärna på Caroline Kreugers bröllop.

  Kronprinsessan Victoria var tärna på Caroline Kreugers bröllop.

  Stolt tärna.

  Stolt tärna.

  Vilket bröllop det blev när Victorias bästa väninna Caroline Kreuger stod brud i schweiziska Verbier! Tärnan Victoria strålade i kapp med bruden – och på kyrkbacken minglade hennes Daniel Westling världsvant i jackett.

  I strålande vårsol sa kronprinsessans klasskamrat Caroline Kreuger ja till affärsmannen Jesper Nilsson. Det nygifta paret bor till vardags i London, men för sin stora stund valde de varken hemlandet Sverige eller England, utan istället undersköna schweiziska lyxorten Verbier.
  Hela kompisgänget hade vallfärdat till Schweiz, och när brudparet klev ut i solen efter vigseln dränktes de i rosenblad och jubel. Glada och uppsluppna kunde de pinfärska äkta makarna, efter att nervositetens järnband lättat, äntligen skåla i champagne. Och överösa varandra med bröllopskyssar!

  Victorias bästa väninna

  Caroline är en av kronprinsessans allra äldsta och närmaste vänner, och därför var det självklart att
  Victoria skulle vara tärna. Hon börjar bli en rutinerad sådan vid det här laget, så uppdraget klarade hon givetvis galant tillsammans med Caroline Dinkelspiel och brudens lillasyster Charlotte Kreuger. Bruden såg fantastisk ut i sin böljande långa vita sidenklänning med tillhörande kort jacka – självklart i siden, men med sin okomplicerade, vackra skärning ett strålande belägg för devisen ”less is more”.
  För sitt livs högtid hade brudparet valt det lilla charmiga kapellet Hameau, bröllopsakten hölls mitt på dagen och vid altaret möttes brudparet av prästen Hans Rhodin.

  Daniel trivdes bra i bröllopsvimlet.

  Daniel trivdes bra i bröllopsvimlet.

  Alla var där!

  I det uppsluppna bröllopsvimlet siktades H & M-prinsen Karl-Johan Persson med sin fru Leonie, Caroline Dinkelspiel med sin man Peder och sin bror Nicolas Peyron, och Victorias klasskamrater Anna Jussil, Josephine Genétay och Martina Gahn, numera gift Bonde. Självklart var prinsessan Madeleine och hennes Jonas Bergström också med och stämde upp i hyllningarna. Efter bröllopsminglet på kyrkbacken fortsatte sällskapet till Verbier-restaurangen La Grange för många, långa timmars firande av de lyckliga tu.

  Av Camilla Spjuth Palve
  Foto: Scanpix


  0 0

  Caroline och Jesper Nilsson

  Kronprinsessan Victorias bästis Caroline Nilsson, född Kreuger, är gravid och snart kommer hennes och maken Jespers våning i fashionabla South Kensington att fyllas av bebisgråt och joller.

   Caroline står Victorias väldigt nära och är den som delar fika-skvaller och hemligheter med Sveriges blivande drottning. De båda tjejerna har vuxit upp tillsammans, Carolines mamma Agneta är en av drottning Silvias närmaste väninnor och pappa Björn, som gick bort i cancer 1999, var barndomsvän till kungen. Drottning Silvia är dessutom gudmor till Carolines syster Charlotte.

  Självklar brudtärnabröllop,

  Sedan ett par år tillbaka bor Caroline och Jesper i London och fikamyset med kronprinsessan byttes mot timslånga telefonsamtal över Atlanten. Victoria var en självklar brudtärna på Carolines bröllop i Verbier den 14 april i år.
  – Det stämmer att Caroline är gravid, hon och Jesper är jätteglada, berättar en vän till paret.
  Jesper är en trevlig och ambitiös kille från Skåne som gärna tillbringar somrarna med sin Caroline på Kreugerfamiljens ö i Stockholms skärgård. Han är civilekonom och arbetar på en bank, Caroline har praktiserat på en tjejtidning och har en utbildning i media- och kommunikation från Berghs School of Communications i Stockholm.

  Mamma på heltid

  Snart blir Caroline mammaledig på heltid och vi får hoppas att även Jesper tar ut lite pappadagar med Kreugerfamiljens nye lille arvtagare. I London har familjen Nilsson sina goda vänner Karl-Johan Persson, hans fru Leonie och deras lille son Ian, tre år, som också är goda vänner med kronprinsessan.

  Av Jenny Alexandersson
  Foto: Charles Hammarsten


  0 0

  Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling

  Kronprinsessan Victoria & Daniel WestlingRosenbladen singlar över kyrkbackarna. Och mitt i bröllopsyran växlar en mycket förälskad kronprinsessa kärleksblickar med sin Daniel Westling. Nu är det äntligen Victorias och Daniels tur!
  Kärleksparet har chansen att plocka godbitarna ur vännernas bröllopsarrangemang – Victoria och Daniel är ju sista paret ut!

  [simpleviewer=1,500,600]

  Av Eva Österlind
  Foto: Charles Hammarsten, IBL, Scanpix


  0 0

  prinsessanmadeleine

  Bästa vänner – prinsessan Madeleine och Charlotte Kreuger Cederlund.

  Prinsessan Madeleine med bästa väninnan Charlotte Kreuger Cederlund.

  Prinsessan Madeleine var tärna på bästa väninnan Charlotte Kreuger Cederlunds bröllop förra året och nu är förhoppningen stor att hon även blir gudmor till Charlottes och maken Christoffers nyfödda lille pojke.

  Vilken underbar julklapp!
  Prinsessan Madeleines goda vänner Charlotte, 30, och Christoffer Cederlund, 32 fick en son den 3 december. Längtan efter guldklimpen har varit lång!
  – Lotta gick tio dagar över tiden, berättar en närstående.

  Prinsessan Madeleines tjejgäng

  Ja, det var en mycket framtung blivande mamma som anlände till Gula Änglarnas välgörenhetskonsert i Oscarskyrkan måndagen den 23 november.
  – Jag ska ha barn i dag, avslöjade Charlotte Cederlund, som trots beräknat ”partum” (nedkomst) av sin förstfödde vågade sig hemifrån i sällskap av tjejgänget med prinsessan Madeleine i spetsen.

  Blivande gudföräldrar?

  Blivande gudföräldrar?

  Carl Philip som gudfar

  Babyn kom tio dagar senare. Julbestyren får vänta. Nu är det fullt upp i våningen på Östermalm med blöjbyten, vaknätter och ljuva stunder med den lille. Efter det att mormor Agneta Kreuger, hennes man Lars Abrahamsson och Lottas storasyster Caroline (Kreuger) Nilsson fått se familjens nytillskott blir det säkerligen invasion i den Cederlundska bostaden. Vännerna vill förstås gratulera och titta på knytet. Prinsessan Madeleine får bereda sig på att bli gudmor igen. Och det är högst troligt att prins Carl Philip tillfrågas som gudfar. Han och Christoffer är mycket goda vänner.

  Tändstickskungen

  Lotta Kreuger Cederlund är expert på svensk och nutida konst på Stockholms Auktionsverk. Men nu blir det hundra procent fokus på sonen, som är barnbarnsbarn till finansmannen Torsten Kreuger som en gång ägde Aftonbladet och var bror till tändstickskungen Ivar Kreuger.

  Prinsessan Madeleine tärna på Charlottes bröllop.

  Prinsessan Madeleine var tärna på Charlottes bröllop förra året.

  Mammalediga tillsammans

  Extra roligt är det ju att Kreuger-systrarna kan vara mammalediga tillsammans. Caroline, gift med affärsmannen Jesper Nilsson, har två döttrar – Chloé, 1, och Léonie, 2 månader som nästan är jämnåriga kusiner till den nyfödde.
  Christoffer och Charlotte Cederlund gifte sig i Sandhamns kapell den 16 februari 2008. Nästa bröllopsdag är de tre som firar!

  Av Åsa Bönnelyche
  Foto: IBL, Stella Pictures

  Madeleine tärna på Charlotte Kreugers bröllop, se filmen nedan

  http://www.youtube.com/watch?v=DXq3XSNY-fw  0 0

  Kronprinsesssan Victoria

  Bröllopen har varit många och likaså klänningarna för kronprinsessan Victoria, som lyckats samla på sig en hel del under alla bröllop hon varit på genom åren. Mycket snart får hon äntligen bära sin alldeles egna brudklänning på sitt och Daniel Westlings bröllop. Men vad har hon haft för klänningar på olika bröllop genom åren? Vi ger dig ett litet smakprov här…

  Kronprinsessan Victoria har alltid fått stor uppmärksamhet när hon kommit på vänners och kungligheters bröllop. Hon är ju trots allt Sveriges kronprinsessa och hennes klädval synas också. Bäst gör hon sig i färgstarka

  Kronprinsessan Victoria tärna på Caroline Svedins bröllop.

  Kronprinsessan Victoria tärna på Caroline Svedins bröllop.

  klänningar och när hon kom på vännerna Jan Dinkelspiels och Ellen Stendahls bröllop förra året i en fantastisk cerise chiffongklänning jublade modekritikerna, kronprinsessan var så otroligt vacker.

  Populär tärna

  Hon är en populär tärna och har haft detta hedersuppdrag bland annat på Caroline Svedins och Peder Dinkelspiels bröllop 2003 i Oscarskyrkan i Stockholm och Caroline Kreugers och Jesper Nilssons bröllop i Verbier 2007.
  Många bröllop har det blivit för Victoria och massor av fantastiska klänningar har hon burit, men fortfarande ingen brudklänning – förrän lördagen den 19 juni 2010 då äntligen kronprinsessan gifter sig med Daniel Westling.

  Vi har gjort ett urval bland bröllop Victoria varit på och stilen på klänningarna har varit mycket varierande…

  Av Anna Frödell
  Foto: Charles Hammarsten, IBL

  [smooth=id: 284; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

  Läs även:

  Bildspel: Prinsessornas vackraste brudklänningar ››

  De kan bli kronprinsessan Victorias brudnäbbar? ››

  Allt om kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings bröllop ››


  0 0

  Att Café Operas 30-års jubileum blev en guldkantad afton kan man minst sagt säga!

  De anrika och vackra salongerna var smyckade i skimrande guld från topp till tå och kvällens över 900 gäster var verkligen en unik mix av alltifrån politiker, artister och skådespelare till författare och adel. Precis som det varit under kristallkronorna sedan den 12:e augusti 1980 då portarna slogs upp för allra första gången! Här har världsartister dansat sida vid sida med supermodeller, finanslejon och kungligheter och till kvällens fina fest ”poppades” inte mindre än 250 flaskor äkta champagne, bjöds på anklever och miniwallenbergare och givetvis ett hejdundrandes kalas natten lång.

  Av Maria Roswall
  Foto Cecilia Österberg

  [smooth=id: 424; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

  Läs mer på festen på Vimmelprinsessans blogg »


  0 0

  Kronprinsessan Victoria var tärna på Caroline Kreugers bröllop. Stolt tärna. Vilket bröllop det

  0 0

  Kronprinsessan Victorias bästis Caroline Nilsson, född Kreuger, är gravid och snart kommer hennes

  0 0

  Kronprinsessan Victoria & Daniel WestlingRosenbladen singlar över kyrkbackarna. Och mitt i

  0 0

  Prinsessan Madeleine med bästa väninnan Charlotte Kreuger Cederlund. Prinsessan Madeleine var tärna

  0 0

  Bröllopen har varit många och likaså klänningarna för kronprinsessan Victoria, som lyckats samla på

  0 0

  Att Café Operas 30-års jubileum blev en guldkantad afton kan man minst sagt säga! De anrika och

  0 0

  Vilket bröllop det blev när Victorias bästa väninna Caroline Kreuger stod brud i schweiziska Verbier! Tärnan Victoria strålade i kapp med bruden - och på kyrkbacken minglade hennes Daniel Westling världsvant i jackett.

  0 0

  Kronprinsessan Victorias bästis Caroline Nilsson, född Kreuger, är gravid och snart kommer hennes

(Page 1) | 2 | newer